Калин Гайтанджиев е номиниран за „Герой на децата“

Калин Гайтанджиев е психолог в 35. СУЕ „Добри Войников“ в София. Той работи в интерес на децата и им помага да израснат като по-добри хора.

Калин Гайтанджиев е психолог в 35. СУЕ „Добри Войников“ в София от няколко години. Също така е музикант и творец, баща на няколко деца и един от най-вдъхновяващите хора.

Той дава всичко от себе си в работата си, а дори и малко отгоре. Благодарение на него с взаимни усилия ръководството от предишния мандат на ученическия съвет в училището успя да възроди съвета. В момента се правят събрания два пъти в месеца, взимат се важни решения, организират се различни събития и инициативи и най-важното – те са граждански активни, наистина се интересуват какво се случва в училището, изразяват си мнението и правят нещо, когато не са съгласни.

Всеки ден той се бори със системата, която ощетява децата, изкарва ги свръхактивни и с психични проблеми, когато учителите просто не са педагозите, които трябва да бъдат, и единствената им цел е да потъпкват достойнството на учениците си.